koffietafelboek

Terug naar basis, terug naar de natuur, terug naar onszelf!

Live outside the Ordinary

In Live outside the Ordinary, het langverwachte boek van Designstudio Lindeblad, maakt Menno lindeblad gebruik van zijn netwerk van smaakmakers. Nederland heeft heel veel mooie plekken om te ontdekken. Dit koffietafelboek bevat ruim 250 pagina’s vol inspireerde foto’s, citaten en anekdotes en is een droom om doorheen te bladeren en tegelijk een prachtige toevoeging aan het interieur. Live outside the Ordinary herinnert ons aan de schoonheid en het belang van reizen, met afbeeldingen en vele verborgen pareltjes. Het boek is een introductie tot de visuele en caleidoscopische verzameling van de schoonheid van Nederland met een levendige mix van natuur en stedelijke bezienswaardigheden die prachtig zijn verzameld. Het resultaat is een unieke verzameling beelden die Nederland in al zijn facetten weerspiegelt.

Het koffietafelboek uitverkocht!

nl_NLDutch