Uw wereld mooier maken door de totale woonbeleving te regisseren dat is wat wij het liefst doen en als geen ander kunnen

Designing your world

Designstudio Lindeblad is misschien een onorthodoxe toevoeging aan mijn huidige ondernemingen zoals ExecutiveBusiness® en ParadigmataMedia® maar de combinatie brengt al mijn liefdes en passies samen en stelt me in staat om iets unieks te creëren. Een samensmelting van de liefde voor de natuur, het buitenleven en de rust die ze bieden om een ​​omgeving te creëren waarin ik één kan zijn met de natuur. Een omgeving waar ik in totale rust mijn gedachten kan leegmaken en weer klaar ben voor nieuwe inspiratie. Voeg daarbij mijn liefde voor alles wat met outdoor te maken heeft en niet in de laatste plaats de passie voor sport en avontuur. Gedreven in alles wat ik doe, wil ik een vleugje magie achterlaten, verborgen in kleine details, om een ​​subtiele schoonheid om u heen te creëren die verder gaat dan uiterlijk. Met respect voor het verleden en oog voor de toekomst werk ik samen met ambachtslieden die de visie en culturele wortels van Designstudio Lindeblad vormgeven.
Go to Tuinontwerp

Tuinontwerp

Het proces van een tuin ontwerpen en aanleggen neemt veel tijd in beslag. Om het proces te vereenvoudigen, kunt u de hulp in schakelen van een specialist en tuin inspiratie opdoen. Onze tuinontwerpen worden altijd op maat gemaakt. Wanneer wij een tuinontwerp presenteren, krijgt u een tuinontwerp inclusief verlichting, materialen en een styling advies.

Go to Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Een mooie, verzorgde tuin vraagt het hele jaar door onderhoud. Tijdens de verschillende jaargetijden vindt seizoensgebonden onderhoud plaats. Hierdoor kunt u optimaal genieten in het voorjaar en de zomer, maar ook in de herfst en winter zal er voldoende te beleven zijn in de tuin.

Go to Historische tuinen

Historische tuinen

Ik ben gepassioneerd over het behoud van waardevolle historische tuinen. Het beheer van historische tuinen vraagt om specifieke aandacht en onderhoudstechnieken, waarbij rekening gehouden moet worden met het verleden, heden en toekomst. Ik ondersteun eigenaren en beheerders bij het behoud en de ontwikkeling van deze historische tuinen, zodat dit unieke culturele erfgoed behouden blijft voor toekomstige generaties.

Go to INTERIEURADVIES

INTERIEURADVIES

Thuis is waar uw persoonlijkheid wordt weerspiegeld in alles om u heen. Hoe fijn zou het zijn wanneer u professionele hulp krijgt bij de herinrichting van uw woning. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij adviseren en begeleiden u! Ervaar het gemak van werken met ervaren vaklieden, die u adviseren en helpen de juiste keuzes te maken. Hierdoor bespaart u tijd, voorkomt u stress en miskopen, creëert u eenheid en wordt het een overzichtelijk proces.

Met Designstudio Lindeblad willen we inspireren en geïnspireerd worden door gelijkgestemde zielen en individuen die openstaan ​​voor nieuwe inzichten. Designstudio Lindeblad ontwerpt tuinen waarin de natuur mooi in harmonie wordt gebracht met zijn omgeving en de wensen van de bewoners. We ordenen de natuur met veel respect voor de intrinsieke schoonheid ervan. Terug naar de basis, terug naar de natuur, terug naar onszelf!

Schoonheid creëren

Een privéoase met een magische sfeer
Hoe uw droom er ook uitziet, wij helpen u graag die te realiseren

Als er één ding is waar we van houden, dan is het wel tijd doorbrengen buiten. Een vernuftig, verrassend en verfrissend ontwerp met een hoogwaardige afwerking, uitgekiende details en een serene uitstraling. In deze tuin wordt geleefd en beleefd, gerust en genoten. Een buitenverblijf dat net zo mooi en comfortabel is als het binnen verblijf, waardoor de ruimtes naadloos overgaan van binnen naar buiten en vice versa. Het is de plek voor ontspanning, lekker buiten zijn in uw eigen omgeving. Een duurzame plek waar u wordt ondergedompeld in rust, luxe en comfort. Een loungeterras aan een natuurlijke zwemvijver, een sfeervol haardvuur onder een stoere overkapping of een heerlijke whirlpool met een prachtig panorama. Lindeblad Home & Garden vindt het een voorrecht om met de natuur als instrument te werken aan uw thuis. Een tuin die op alle fronten klopt en met de jaren alleen maar mooier wordt. Een plek waar u kunt genieten van luxe, comfort en een rijke natuurbeleving. Daarnaast moet de tuin vooral onderdeel worden van uw manier van leven. U speelt de hoofdrol in het ontwerp. Vanuit die gedachte ontstaat een groene buitenruimte waarin ook echt geleefd kan worden.

Designstudio Lindeblad

Werken met de natuur als instrument. Vanuit die behoefte van Menno Lindeblad is Designstudio Lindeblad ontstaan. Via ParadigmataMedia® en ExecutiveBusiness® met diverse labels op het gebied van media, creatie, technologie en diensten heeft Menno het bedrijf ontwikkeld tot een multidisciplinair ontwerpbureau voor interieurs, exterieurs en buitenruimtes. De designstudio in Kortenhoef is het creatieve hart van Lindeblad Home & Garden. Met een eigenzinnige signatuur in details richten we onze focus op functionaliteit, comfort, tijdloosheid en duurzaamheid in onze ontwerpen wat resulteerde in een breed portfolio van klanten en projecten.

Onze passie voor het verlengen van het luxe binnenleven naar buiten komt tot leven in de outdoor-collectie. De genereuze collectie tuinmeubilair biedt dezelfde comfortabele woonervaring als binnen en brengt tegelijkertijd ingetogen luxe naar elke buitenruimte.

Headquarter

Genieten van het buitenleven

Book an appointment

Designstudio Lindeblad doet zijn uiterste best om haar klanten te leren kennen. Dit stelt ons in staat om een zo relevant mogelijk ontwerp te maken en verwachtingen te overtreffen. Wij delen onze creaties graag met geïnteresseerden. Dat doen wij altijd met respect voor de privacy van onze opdrachtgevers. Voor de projecten die wij u mogen tonen met toestemming van onze klanten kunt u onderstaand formulier gebruiken.
en_USEnglish