Buitenkeukens

De Röshults buitenkeuken collectie omvat een serie barbecues, keuken meubilair en accessoires dat Scandinavisch design en functionaliteit combineert met zuivere architectonische lijnen. De Röshults producten creëren een harmonische sfeer bij je thuis en veranderen je tuin in een magische culinaire plaats. Alle elementen kunnen gemakkelijk met elkaar gecombineerd worden, waardoor je je buitenkeuken geheel naar eigen wens kunt samenstellen.

De Big Green Egg is de heilige graal voor elke foodlover. En hoe vaker je hem gebruikt, des te blijer je wordt van alle mogelijkheden, de resultaten en de reacties. De Big Green Egg werd reeds in 1974 in de US geïntroduceerd en is The Evergreen onder de kamado’s. Founder Ed Fischer begon met de import van kamado’s vanuit Azië, nadat hij de vele mogelijkheden van dit eivormige, keramische kooktoestel had ontdekt. De Big Green Egg bracht outdoorcooking naar de next level. Barbecue werd buitenkoken met ontelbaar veel mogelijkheden. Na de introductie in Europa werd de Big Green Egg al snel door vele professionals ontdekt. Het heerlijke smaakaccent dat ingrediënten krijgen, het gemak en de duurzaamheid van de kamado vielen in de smaak. Hot and fast of low and slow cooking? Grillen, bakken, stomen, wokken, roken, stoven of poffen, the sky is the limit voor de Big Green Egg. Gegrilde en gepofte groenten krijgen een geweldige smaakboost en pizza en flammkuchen zijn in no time gebakken.

Een EGG is niet gewoon een barbecue, maar een complete buitenkeuken, waar je ook pizza’s in kunt bakken, vis in kunt roken, vlees langzaam in kunt garen en alle dingen kunt doen die je ook in een gewone oven kan doen. De culinaire mogelijkheden met een Big Green Egg zijn eindeloos. Ontdek zelf dat hoe klein of groot je gezin, vriendenkring en je tuin (of terras) ook is, er altijd een matching EGG is! Zie hier de prijslijst van de verschillende modellen. Wij kunnen elke buitenkeuken op maat maken en leveren alle modellen en accesoires via een van onze partners.

en_USEnglish