Buitenmeubilair

PURE ELEGANCE

Liefhebbers van mooie, comfortabele en duurzame buitenmeubelen identificeren zich graag met onze collectie. Jill Lindeblad is het gezicht en aanspreekpunt voor klanten die opzoek zijn naar exclusieve tuinmeubelen. Wanneer u een afspraak maakt zal Jill u persoonlijk bezoeken bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom. Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij de mogelijkheid tot een exclusieve private shopping. U kunt dan buiten de normale openingstijden de showroom (3500 m²) van onze leverancier(s) bezoeken en winkelt discreet en privé. Uiteraard staat Jill tijdens een private shopping volledig tot uw beschikking.

Alles wat u nodig heeft voor uw terras, serre of balkon. Designstudio Lindeblad Home & Garden levert exclusieve tuinmeubelen en tuinaccessoires van diverse topmerken zoals DEDON, ROYAL BOTANICA, BOREK en TRIBÙ. De design ligbedden en design ligstoelen zijn uniek, van de hoogste kwaliteit, weerbestendig en zeer praktisch door de technische details die door de ontwerpers zijn uitgedacht. De collectie behoort tot de wereldtop in het segment van exclusief, design buitenmeubilair. Prachtige loungesets, stoelen en tafels voor buiten. wij helpen u graag bij het realiseren van uw buitenwensen.

Exclusive, modern outdoor furniture

en_USEnglish