Residential

Gelegen op een van de mooiste plekken van Nederland ligt watervilla “Tekkeret”. Geïnspireerd door de glooiende vormen van de omgeving, onderscheidt het ontwerp van deze villa en tevens Headquarter van Designstudio Lindeblad zich door een reeks van terrassen die zich nestelen in de gelaagde natuur langs het water aan Kortenhoefse plassen. De rood cedar houten buitenmuren vormen de basis van het huis en creëren natuurlijke overgangen van binnen- naar buitenruimtes. De woonlaag op de begane grond bevat de belangrijkste functies van het huis, waaronder de keuken, de woonkamer en de master bedroom suite. Elk van deze ruimtes ligt direct aan het grote terras en verlengt de verbinding met buiten. De statige veranda verbindt de naastgelegen overdekte outdoor keuken, voorzien van een luxueuze Afrikaanse braai, met het huis. De buitenkeuken biedt een prachtig uitzicht op de tuin en het water.

Secret Sanctuary

Hier leeft een tuin waarin alles klopt. Verhoudingen, lijnen en volumes. Materialen, kleuren en texturen – het hele plaatje. Net als elke tuin van Designstudio Lindeblad draagt ook deze parel zijn herkenbare signatuur: een exclusieve buitenruimte met een hedendaags ontwerp waarin sfeer en stijl de boventoon voeren. Een tuin die vakantie haast overbodig maakt, en die in élk seizoen trots zijn troeven uitspeelt.

Vanwege onze passie voor natuurlijke bouwmaterialen en bouwstijlen geïnspireerd door de natuur en de ligging aan het water, is de villa gebouwd van wit geschilderd rood cederhout en hebben we de terrassen gemaakt van FSC Bankirai Hardhout. Uiteraard hebben we gekozen om te werken met materialen die de vochtige lucht aan het water kunnen weerstaan, weinig onderhoud nodig hebben en mooi verweren.

Designstudio

De designstudio in Kortenhoef is het creatieve hart van Designstudio Lindeblad Met een eigenzinnige signatuur in details richten we onze focus op functionaliteit, comfort, tijdloosheid en duurzaamheid in onze tuinontwerpen wat resulteerde in een breed portfolio van klanten en projecten. Ook verkopen we een outdoor collectie ontworpen door diverse designers om de binnen sfeer naar buiten te trekken en zo een complete harmonie te creëren. Onze liefde voor het verlengen van het luxe binnenleven naar buiten komt tot leven in deze outdoor-collectie. De genereuze collectie tuinmeubilair biedt dezelfde comfortabele woonervaring als binnen en brengt tegelijkertijd ingetogen luxe naar elke buitenruimte. Elk meubel kenmerkt zich door de stoere uitstraling met een tijdloze vormgeving en natuurlijk materiaalgebruik.

en_USEnglish